Refstat logolayout imageRefstat
Valid XHTML 1.1
Valid CSS!
layout image

Welkom

Nieuws

14 september 2010
Update 2.3.1 met 2 kleine bugfixes. Zie changelog.

9 september 2010
Het heeft even geduurd maar Refstat versie 2.3 staat online. Nieuwe functies zoals zoeken in wedstrijden en het maken van een lijst met vrienden zijn nu beschikbaar. Kijk voor het volledige overzicht van wijzigingen in de changelog.
Problemen, foutmeldingen etc. van deze versie kunnen gemeld worden zoals aangegeven bij Contact. Ook ideeŽn en suggesties voor meer verbeteringen zijn welkom.

7 september 2007
Versie 2.2 van Refstat is geinstalleerd. Belangrijkste wijziging is een nieuwe functie om rapporten in te voeren. Kijk voor de wijzigingen in de changelog.

28 augustus 2007
Versie 2.1 van Refstat is geinstalleerd. Kijk voor de wijzigingen in de changelog. Problemen, opmerkingen, suggesties etc. kunnen worden doorgegeven via mail of het forum van jeugdscheidsrechter.nl. Kijk op de contact-pagina voor details.

20 juli 2007
De afgelopen tijd bleek dat er een probleem was met het invoeren van wedstrijden voor het nieuwe seizoen. Wedstrijden konden wel ingevoerd worden, maar verschenen vervolgens niet in het wedstrijdprogramma. Dit probleem is inmiddels opgelost, zodat iedereen als het goed is weer al zijn wedstrijden kan zien. Mochten er nog steeds problemen zijn, dan hoor ik dat graag via onderstaande e-mail adres.

28 februari 2007
Versie 2.0 van Refstat staat nu online. Kijk in de changelog voor een lijst met de belangrijkste wijzigingen.

Iedereen die nog een fout tegenkomt in de nieuwe versie vraag ik om dat door te geven via refstat (at) jeugdscheidsrechter .nl* of in dit topic op het forum van jeugdscheidsrechter.nl. Bij voorbaat dank daarvoor.

* In verband met spam staat het adres hier niet volledig. Laat spaties weg en vervang (at) door het @ teken.

Wat is Refstat?

Refstat is een internet-applicatie bedoeld voor Nederlandse en Belgische voetbalscheidsrechters. In deze applicatie kunnen deze scheidsrechters een overzicht bijhouden van alle gefloten wedstrijden.

Kijk voor meer informatie op de help-pagina